FASTIGHETS- FÖRVALTNING

Vill du också sänka driftskostnaderna med upp till 300 000 kr per år?

Upptäck hur du kan sänka driftskostnaderna i din fastighet med upp till 300 000 kr per år!

Mitt namn är Peter Svensson och jag är en teknisk fastighetsförvaltare med över 19 års erfarenhet från fastighetsbranschen. Det är jag som driver Gubbekulla Fastighetsförvaltning. 

Jag har haft förmånen att arbeta med framstående organisationer som Kungsbacka kommun, Newsec, NIAM, Morgan Stanley och Mileway.

Och jag är säker på att jag kan ge dig värdefulla lösningar för att förbättra förvaltningen hos dig och samtidigt spara betydande summor pengar. Jag har lyckats spara 300 000 kr per år i driftkostnader hos olika fastighetsägare - genom att:

 1. Jämföra olika driftbolag
 2. Välja bort tjänster som ingår i andra avtal
 3. Därmed uppnå samma kvalité till lägre pris

Mina tjänster är både som ett smörgåsbord och som en 7-rättersmiddag med vinpaket. Du kan med andra ord välja vad som passar dig bäst.

Varför jobba med mig?

 1. Skin in the game. Sedan 19 år tillbaka har jag haft egna fastigheter, vilket har lärt mig hur man utvecklar och ökar värdet på fastigheter, samtidigt som man håller nere kostnaderna.
 2. Myndighetsförståelse. Genom att jobba som expert och rådgivare till och med andra fastighetsbolag de senaste 10 åren har jag utvecklat en bred och djup kunskap för hur man jobbar med och möter myndighetskrav. 
 3. Problemlösande relationsskapare. Mitt arbetssätt är pragmatiskt, öppet och kostnadsmedvetet. Jag gillar att bygga varaktiga relationer och håller vad jag lovar. Det ska vara roligt, tryggt och energifyllt att jobba med mig. 
 4. Målfokuserad helhetssyn Jag hjälper er att nå era fastighetsmål genom att jobba proaktivt utifrån en långsiktig helhetssyn.

Mina tjänster inkluderar:

 • Utveckling av skräddarsydda underhållsplaner för att minimera driftstörningar och onödiga kostnader.
 • Granskning och optimering av alla fastighetsavtal för att säkerställa att du inte betalar för mycket.
 • Kontinuerlig övervakning av fastigheten för att säkerställa att den sköts på bästa möjliga sätt.
 • Bevarande av fastighetens värde genom att identifiera och agera på potentiella förbättringar.
 • Din tekniska förvaltare för alla typer av frågor och din representant gentemot myndigheter.

Genom att samarbeta med mig kan du vara säker på att du inte bara kommer att få fastighetsförvaltning av högsta klass utan också se tydliga kostnadsbesparingar. Jag har som sagt tidigare hjälpt fastighetsägare att spara upp till 300 000 kronor per år.

 

Här är 7 fördelar med att samarbeta med oss: 

 1. Förbättra fastighetens ekonomi genom kostnadseffektiv förvaltning
 2. Säkerställa att fastigheten uppfyller lagkraven
 3. Övervaka att fastigheten sköts korrekt
 4. Gör fastighetsförvaltningen enkelt - en kontaktperson som är nåbar och engagerad
 5. Närvarande i fastigheten för husets och hyresgästernas bästa 
 6. Säkerställa att fastighetens garantier efterlevs
 7. Beprövad process för intag av fastigheter. Intag, förvaltning, förbättring, övervakning.

Så här säger några av mina kunder: 

“Peter är en fastighetsförvaltare med ett fantastiskt driv, bred kunskap, fokus på lösning och kund, härlig humor och 100% leverans! Jag är så glad att jag fått möjlighet att arbeta med Peter, jag hoppas att du också får chansen!”

Angelica Andresen, Principal Developer, Mölnlycke Health Care

“Jag är otroligt nöjd med den tekniska fastighetsförvaltningen vi har fått av Peter Svensson. Peter är lösningsorienterad och engagerade samt har en imponerande bred teknisk kompetens och har skapat starka relationer med både hyresgäster och fastighetsägare.”

Ulrika Johansson, Fastighetschef, Newsec

Vi tar gärna ett möte (digitalt eller på ditt kontor) för att diskutera hur vi kan skräddarsy våra tjänster för att passa dina specifika behov och önskemål. För att snabbast komma i kontakt med varandra så kan du fylla i intresseanmälan nedan. Eller slå mig en signal på 0708-92 49 52. 

Jag ser fram emot att höra av dig!

CTA Titel

CTA text

Knappeliknapp